De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Open Werkplaats Opstellingen – Voor een opstelling met impact

Het Oogpunt / Open Werkplaats Opstellingen – Voor een opstelling met impact
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
30 mei

Open Werkplaats Opstellingen – Voor een opstelling met impact

30 mei 2018 @ 19:30 - 21:30
€25

Loop jij op dit moment vast in je leven? Of zit je in een Burn-out? Of vraag jij je af hoe jij geluk en ontspanning weer in je leven vindt? Ga dan voor een opstelling met impact!

In de Open Werkplaats Opstellingen wordt met opstellingen actief gewerkt aan jouw eigen thema. Ben jij eigen wijs en heb je behoefte aan ruimte voor zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling? Dan past de Werkplaats helemaal bij jou!

De vraag bepaalt de vorm van de opstelling

Een opstelling met impact betekent dat we in de werkplaats werken we met de opstellingsvormen die het best passen bij jouw vraag. Dat is dus niet altijd een familieopstelling. Sommige thema’s vragen om een andere vorm van opstellen, zoals bijvoorbeeld een opstelling van het verlangen  (Franz Ruppert ) of een loopbaanopstelling. Judy de Graaff van Het Oogpunt en Muriel Povel van School of You hebben een zeer ruime ervaring met coaching met opstellingen en weten wat er nodig is voor jouw vraag. Met hun kennis en ervaring van haptonomie en Body en Mind Language Coaching bieden ze de mogelijkheid om de ervaring uit de opstelling direct om te kunnen zetten in concrete actie met directe impact in jouw leven.

Uitgebreide mogelijkheden

Je kunt natuurlijk één keer komt proeven bij de Open Werkplaats Opstellingen, maar we bieden een hele reeks avonden inclusief verdiepingszaterdagen. Je stippelt zo je eigen coachingstraject uit en volgt de Open Werkplaats op je eigen tempo. Het is ook mogelijk om één op één een coachingstraject te volgen bij Judy of Muriel of een losse coachingsessie aan te vragen als je verder wilt werken aan je thema.

Op zoek naar nog meer verdieping? Geef je dan op voor een verdiepingsdag. Kijk in de agenda voor de data

Lees in deze case hoe een opstelling kan helpen bij jouw vraag 

 

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Ik wil graag een factuur ontvangen.

Details

Datum: 30 mei 2018 @ 19:30 - 21:30
Tijd: 19:30 - 21:30
Locatie Huis van Jonathan
Adres: Koningsweg 72
Organisator: Judy de Graaff
Telefoon: 0630983848