De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Social Presencing Theatre oefengroep

Het Oogpunt / Social Presencing Theatre oefengroep
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
15 jun

Social Presencing Theatre oefengroep

15 juni 2018 @ 13:00 - 16:00

Wil jij duurzame sociale verandering op een meer natuurlijke manier willen faciliteren?De Social Presencing Theatre oefengroep is voor Impactmakers en change agents. Sluit je aan of kom een keer meedoen! De Social Presencing Theatre Oefengroep beoefent transformerende werkvormen voor sociale innovatie.  We werken daarmee aan onze persoonlijke-en professionele ontwikkeling en dragen daarmee bij aan duurzame oplossingen voor de toekomst.

Kom ervaren wat SPT voor jouw Werk kan betekenen!

Unieke werkvormen voor transformatie

Social Presencing Theatre bestaat uit werkvormen die zorgvuldig zijn ontwikkeld door het Presencing Institute, een op bewustzijn gebaseerde actie-onderzoeksgemeenschap voor diepgaande individuele en institutionele vernieuwing.

Ervaar Co-creatie

De Social Presencing Theatre oefengroep is een initiatief ontstaan uit de ULab NBHub Sociale Veerkracht. Het is een co-creatie van Judy de Graaff, initiatiefnemer van het Oogpunt,  Ninke van Herpt, directeur van H19 Centrum voor de Kunsten en Meike Schapink, initiatiefnemer van “The Monday Dream“.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van SPT in Nederland meld je dan hier aan voor de besloten facebookgroep SPT-goed idee!

In deze blog lees je meer over Embodied Leadership en de lichaamsgerichte werkvormen die Het Oogpunt aanbiedt voor meer impact in een veranderende wereld.

 

 

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.





Ik wil graag een factuur ontvangen.

Details

Datum: 15 juni 2018 @ 13:00 - 16:00
Tijd: 13:00 - 16:00
Organisator: Judy de Graaff
Telefoon: 0630983848