De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Blog

Samen impact maken

Zet de stap naar embodied leadership

Naar de essentie

Wat is nu embodied leadership? Als we denken aan leiderschap zit er vaak nogal wat verschil tussen wie je werkelijk bent (ziel) en wie je denkt dat je bent als leider (persoonlijkheid). We zijn veel meer dan het beeld wat we van onszelf hebben, maar omdat we dat nog niet ervaren hebben kunnen we het nog niet bevatten. Je zelfbeeld is daarin maar beperkt. Embodied leadership betekent dat je je essentie meer ruimte geeft.

Body en Mind Language Coaching

Body en Mind Language Coaching

Lichaamstaal kennen we allemaal. Maar er dagelijks bewust mee werken is zeker nog geen gemeengoed. Wat bijzonder is, als je bedenkt dat het voor 85% je communicatie bepaalt. Maar het is niet zo gek als je bedenkt dat 95% van onze lichaamstaal onbewust is. Dat je je nauwelijks bewust bent van je lichaamstaal wordt zeer duidelijk als je het in een gesprek ineens bewust moet gaan veranderen. Dan blijkt maar weer hoe moeilijk het is en hoeveel aandacht het kost. Body en Mind Language Coaching geeft verdieping. 

Inzicht zonder uitzicht

Hoe krijg je Inzicht zonder uitzicht?

Nieuw inzicht ontstaat als je je ideaalbeeld loslaat. En als er iets is wat ik de laatste jaren heb moeten leren is het wel het loslaten van hoe ik het graag zou willen. Ik heb veel gewerkt met het visualiseren van doelen in visie sessies met management teams. En telkens als we dat ideaalbeeld gaan nastreven komt er iets als uitdaging op je pad. In NLP termen noemen we dat hindernissen. Je leert daar veel van maar ze kosten vaak ook erg veel energie.Hierdoor lijkt het alsof je hard moet werken om je dromen waar te maken. 

Werk aan jezelf in de Open Werkplaats Opstellingen!

Loop jij vast in je leven? Of vraag jij je af hoe jij het geluk en de ontspanning in je leven weer vindt? In de Open Werkplaats Opstellingen wordt met opstellingen actief gewerkt aan jouw eigen thema. Ben jij eigen wijs en heb je behoefte aan ruimte voor zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling? Dan past de Werkplaats helemaal bij jou!