De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Kennisdag voor teamcoaches

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
23 sep

Kennisdag voor teamcoaches

23 september 2022 @ 09:30 - 16:30
€290

Een leerzaam en inspirerend event voor iedereen die met teams werkt. Het thema is Impact door Contact.

Contact maken is een van de belangrijkste vaardigheden van elke coach. Contact met jezelf en met het team, en dat thema gaan we op deze dag tot leven brengen. Ervaren!

Wie komen er?

De dag is voor teamprofessionals, alumni van Teamchange en iedereen die met iets met teams heeft.  Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers.

Siets Bakker van Rake Vragen gaat met ons serieus (en speels) aan de slag. Een vraag stellen is eigenlijk best intiem. Vooral als het rake vragen zijn! Siets is auteur van prachtige boeken over systemisch werken. We hebben voor haar de hele ochtend uitgetrokken!

In de middag kies je twee actie-workshops.

 • Rob Vriens, is regisseur van jeugdtheater en laat je ervaren hoe je echt impact hebt als je voor een groep presenteert. Aandacht pakken… én vasthouden.
 • Marcoen Hopstaken is Wakkerschudder en neemt je mee in een werveling aan geweldige ervaringsoefeningen. Contact = energie!
 • Wendel Greve leert je wat de interventiematrix is, waarmee je contact kunt maken op meerdere gelaagdheden van een groep.
 • Judy de Graaff van Het Oogpunt laat je luisteren naar de signalen (de wijsheid) van je lichaam in het maken van contact.
 • Paul Klein Woud geeft een boks-workshop. Contactsport bij uitstek. Hoe raakbaar ben jij? Geef je je grenzen goed aan? Vechten is verbinden.

Inschrijven via deze link https://www.teamchange.nl/kennisdag/

  Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

  Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
  Ik wil graag een factuur ontvangen.

  Details

  Datum: 23 september 2022 @ 09:30 - 16:30
  Tijd: 09:30 - 16:30
  Locatie De Eenhoorn
  Adres:
  Organisator: Teamchange