De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

The Leader’s Trail NL-Dagexpeditie 24 maart

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
24 mrt

The Leader’s Trail NL-Dagexpeditie 24 maart

maart 24

To move the world, we first have to move ourselves

The Leader’s Trail – NL

Welkom bij The Leader’s Trail – NL: een ontdekkingstocht met impact op jouw leven en werk. De expeditie naar buiten brengt je bij de expeditie naar binnen.

Door samen in beweging in de natuur te gaan verruimt het (lichaams)bewustzijn, verandert je waarneming en ervaar je de diepere verbinding. Je hebt ruimte voor jouw ontwikkeling en (zelf)leiderschap, voor dat wat voor jou nu belangrijk is in je leven / werk. Ga de verdieping in en verken nieuwe gebieden… een unieke ervaring met positieve impact op jezelf en jouw omgeving. Ga je mee?

Programma

We gaan in beweging over de prachtige Utrechtse Heuvelrug, waarbij we onderweg een of meer ‘toppen’ aandoen. We werken middels praktische oefeningen, reflectie en uitwisseling. Ook is er reflectietijd voor jezelf. We volgen het programma en tegelijk ontdekken we gezamenlijk de juiste stappen. (zie ‘werkwijze’).

Onderweg hebben we de tijd voor lunch en avondmaaltijd in ons ‘basiskamp’. Als de weersomstandigheden dit vragen, maken we ook gebruik van de binnenruimte. We starten rond zonsopgang en sluiten rond zonsondergang af. Geen standaard programma dus, maar een unieke ervaring waarin je buiten de gebaande paden gaat.

Wil je mee? Ontdek hier de praktische informatie en hoe je je aanmeldt

    Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

    Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
    Ik wil graag een factuur ontvangen.