De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Ontdek de wijsheid van het lichaam: Zomerdagen

Laden Evenementen
05 jul

Ontdek de wijsheid van het lichaam: Zomerdagen

juli 5 @ 13:00 - juli 8 @ 17:00
€425

Ontdek de wijsheid van je eigen lichaam tijdens deze zomerdagen! Versterk het contact met je lichaam en de verbinding met je bezieling. Je leert door concrete bewegingsinterventies vanuit jouw lichaamsbewustzijn je dromen en intenties vanuit je spirit tot expressie te laten komen zodat ze zich in jouw fysieke handelen manifesteren. Je krijgt helderheid op de congruentie van je intenties door onbewuste, dieper liggende overtuigingen te ontdekken die in je bewegingen liggen opgeslagen. Je bent veel meer dan je ervaringen tot nu toe! En deze enorme potentie kan enkel ontdekt worden door te ervaren.

Je doet nieuwe ontdekkingen over jezelf en zet daarmee je oneindige creativiteit en potentie aan het werk om het realiseren van je intenties kracht bij te zetten vanuit je handelen.

 • Dag 1: Afstemming op jezelf: De Kwaliteit van jouw body-mind connectie: de basisprincipes van Embodied leadership.
 • Dag 2: De onbewuste patronen in je lichaamsgeheugen die jouw manifestatie saboteren en hoe je de parel van je diepste beweegreden hierin ontdekt.
 • Dag 3: Je lichaamsbewustzijn binnen de dynamiek van de groep.
 • Dag 4: Walk your talk

In deze heerlijk zomerse dagen geef je volledig ruimte aan de expressie van wat jou van binnen roept. Je ontdekt de wijsheid van je eigen lichaam. De prachtige locatie bij aan het water nodigt het lichaam uit om ruimte te maken voor wat belangrijk voor je is en om daar in aandacht mee te bewegen.

Beluister hier de Podcast.

  Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

  Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
  Ik wil graag een factuur ontvangen.

  Details

  Datum: juli 5 @ 13:00 - juli 8 @ 17:00
  Tijd: 13:00 - 17:00
  Locatie Schijndel
  Organisator: Judy de Graaff
  Telefoon: 0630983848