De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Zomerweek: Werken met de wijsheid van het lichaam

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
21 jul

Zomerweek: Werken met de wijsheid van het lichaam

21 juli 2022 @ 10:00 - 24 juli 2022 @ 17:00
€125

Tijdens de zomerweek versterk je het contact met je lichaam en de verbinding met je bezieling. Je leert door concrete bewegingsinterventies vanuit jouw lichaamsbewustzijn je dromen en intenties vanuit je bezieling/spirit tot expressie te laten komen zodat ze zich in jouw fysieke handelen manifesteren. Je krijgt helderheid op de congruentie van je intenties door onbewuste, dieper liggende overtuigingen te ontdekken die in je bewegingen liggen opgeslagen. Je bent veel meer dan je ervaringen tot nu toe! En deze enorme potentie kan enkel ontdekt worden door te ervaren.

Je doet nieuwe ontdekkingen over jezelf en zet daarmee je oneindige creativiteit en potentie aan het werk om het realiseren van je intenties kracht bij te zetten vanuit je handelen.

 • Dag 1: Afstemming op jezelf: De Kwaliteit van jouw body-mind connectie: de basisprincipes van Embodied leadership.
 • Dag 2: De onbewuste patronen in je lichaamsgeheugen die jouw manifestatie saboteren en hoe je de parel van je diepste beweegreden hierin ontdekt.
 • Dag 3: Je lichaamsbewustzijn binnen de dynamiek van de groep.
 • Dag 4: Walk your talk

In deze heerlijk zomerse week geef je volledig ruimte aan de expressie van wat jou van binnen roept. De prachtige locatie aan het water vlakbij hartje ’s-Hertogenbosch nodigt het lichaam uit om ruimte te maken voor wat belangrijk voor je is en om daar in aandacht mee te bewegen.

  Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.

  Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Ik wil graag een factuur ontvangen.

  Details

  Datum: 21 juli 2022 @ 10:00 - 24 juli 2022 @ 17:00
  Tijd: 10:00 - 17:00
  Locatie Vidarte
  Adres: Bosscheweg 2A
  Organisator: Vidarte