De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Body en Mind Language Coaching

Het Oogpunt / Coaching  / Body en Mind Language Coaching
Body en Mind Language Coaching

Body en Mind Language Coaching

Lichaamstaal kennen we allemaal. Maar er dagelijks bewust mee werken is zeker nog geen gemeengoed. Wat bijzonder is, als je bedenkt dat het voor 85% je communicatie bepaalt. Maar het is niet zo gek als je bedenkt dat 95% van onze lichaamstaal onbewust is. Dat je je nauwelijks bewust bent van je lichaamstaal wordt zeer duidelijk als je het in een gesprek ineens bewust moet gaan veranderen. Dan blijkt maar weer hoe moeilijk het is en hoeveel aandacht het kost. Body en Mind Language Coaching geeft verdieping. 

Lichaamshouding en Levenshouding zijn één

Onze bewegingen en onze woorden hebben een relatie. Want je lichaamshouding en je levenshouding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is het vertrekpunt van Body en Mind Language Coaching. Hoe staan we in het leven en welke beweegreden hebben we? Dit toont zich in onze alledaagse bewegingen. Voor mij als body en mind language coach opgeleid aan het Body en Mind Language Instituut is het heel duidelijk zichtbaar. Maar voor de meeste mensen is het iets waar ze zich nog maar weinig van bewust zijn.

Lichaamshouding en levenshouding zijn één

Jouw diepere beweegreden

Bewustwording van onze beweging en lichaamstaal geeft inzicht en opening naar nieuwe oplossingen en inzichten in de problematiek die je ervaart. Ik begeleid je in de hernieuwde ontdekking van de rijke informatiebron die je lichaam is. Een enorm bron aan mogelijkheden wordt aangeboord als het lichaam mee mag doen in het vinden van de oplossing. Body en Mind Language Coaching is gericht op het vinden van jouw wezenlijke beweegreden, dat wat jouw werkelijk beweegt als mens.

Ben jij nieuwsgierig naar Body en Mind Language Coaching? Maak dan nu een afspraak!

Judy de Graaff

Judy de Graaff coacht, traint en doceert met de wijsheid van het lichaam.