De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Coaching

Het Oogpunt / Diensten / Coaching

Coaching met Impact

Het Oogpunt biedt persoonlijke -en professionele coachtrajecten op maat. Altijd met de inzet van de wijsheid van je lichaam. Daarnaast bieden we op meerdere manieren de mogelijkheid om jezelf het hele jaar door in je eigen tempo te blijven ontwikkelen met opstellingen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden die bij jou passen.

Coachtrajecten

Je lichaam vertelt je alles wat je nodig hebt. Ontdek jouw volle potentie door de wijsheid van je lichaam in dit coachtraject.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende proefsessie.

Loopbaan

Sta je op het punt in jouw loopbaan waarbij je keuzes moet maken, maar worden je hoofd en je hart het maar niet eens? Je lijf geeft je alle antwoorden. Het is tijd voor een loopbaanopstelling!

Kijk hier voor de data dit jaar of vraag een opstelling aan.

Keuze maken

Opstellingen

Zoek jij naar die doorbraak in jouw leven? Hoe kom je tot de verandering waar jij naar zoekt? Ontdek de sleutel naar jouw doorbraak met opstellingen!

Kijk hier voor de data dit jaar of vraag een opstelling aan.

De sleutel tot inzicht

Judy leert je hoe wijs je lichaam is. Op een speelse en intense manier laat ze je dit ervaren.

Wendel Greve

Organisatiepsycholoog
Het Oogpunt voor nieuw inzicht

Ik wil je laten weten dat mijn man en ik na onze opstelling weer heel dicht naast elkaar staan. Het samen-zijn is in de plaats gekomen van de strijd en het schuldgevoel. We zijn daar erg dankbaar voor en verbazen ons over het wonderlijke effect dat de opstelling bij ons teweeg heeft gebracht. Judy bedankt voor de begeleiding!

Deelnemer

Open Werkplaats Opstellingen
Het Oogpunt voor nieuw inzicht

Jouw benadering, gecombineerd met veel menselijkheid, heeft mij tot de mooiste inzichten gebracht die ik in de afgelopen maanden op heb kunnen doen.  

Jos Gielen

Directeur DIS BV

Je hebt me alle hoeken van mezelf laten zien.

Coachklant
Het Oogpunt voor nieuw inzicht

Het Oogpunt legt zaken bloot die ertoe doen en dat verandert de situatie voorgoed. De ervaringen worden binnen onze vergaderingen nog steeds opgehaald en vormen zo een langdurige bron van inspiratie.

OR-lid FPC de Rooyse Wissel
inzicht coaching

Maak nu tijd voor jouw ontwikkeling!