De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Embodied Leadership

Het Oogpunt / Diensten / Embodied Leadership

Embodied Leadership: walk your talk

Jij bent de sleutel tot jouw droom! Als impactmaker draag je op jouw unieke manier bij aan een positieve en duurzame verandering in de maatschappij. Het Oogpunt ondersteunt jouw werk door bij te dragen aan jouw ontwikkeling als impactmaker.

Embodied leadership expedities

Je gaat pas werkelijk naar je eigen kern door naar buiten te gaan en in beweging te komen. Buiten kom je alles wat leeft in jezelf tegen. Samen met Food for Flow organiseren we een-of meerdaagse expedities in Nederland en Schotland.

Ontdek onze expedities

Werken met de wijsheid van het lichaam

Wil jij als professional leren werken met de wijsheid van het lichaam? Dat kan!

Kijk hier voor de data van 2022

Kalibreren met lichaamstaal

E-book over Kalibreren met Lichaamstaal

Wil jij leren zien wat niet gezegd wordt? Met synergologie (lezen en decoderen van lichaamstaal) gaat er een wereld voor je open! Wist jij dat het menselijk lichaam overal ter wereld dezelfde taal spreekt? De non-verbale signalen die ons lichaam geeft bieden een schat aan informatie voor het bereiken van verdieping en verbinding en brengen je dus direct naar de kern van de communicatie.

Het boek is gratis verkrijgbaar op iBooks of op te vragen via onderstaand formulier.

Vraag het e-book nu aan!

  Het Oogpunt voor nieuw inzicht

  Sterke punten van Het Oogpunt: Je terugkoppeling van persoonlijke verbeterpunten op basis van het aanwezige niveau en op basis van eerlijkheid. Nazorg; zonder verplichting een belletje, bezoek voor eventuele feedback of hulp. 

  Thei Minten

  Facilitator CNC/Lutece
  Social Presencing Theater

  Meer ZIJN en minder DOEN vergroot jouw impact