De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Impactmaker worden

Het Oogpunt / Diensten / Impactmaker worden

Impactmaker worden

Jij bent de sleutel tot jouw droom! Als impactmaker draag je op jouw unieke manier bij aan een positieve en duurzame verandering in de maatschappij. Het Oogpunt ondersteunt jouw werk door bij te dragen aan jouw ontwikkeling als impactmaker.

Impactmaker training

Wil jij leren hoe je jouw impact vergroot als leidinggevende of procesbegeleider? Hoe jij de verandering wordt die je in de wereld wil zien? Jij bent de sleutel tot jouw droom!

Ontdek jouw mogelijkheden hier.

Synergologie

Hoe krijg je grip op de gevoelslagen in samenwerking? Op dat wat er wel is maar niet wordt uitgesproken? Met synergologie leer je zien wat niet gezegd wordt en vergroot je je impact.

Kijk hier voor de trainingsdata dit jaar.

synergologie

SPT

Op zoek naar een andere kijk op persoonlijke-of organisatietransformatie? SPT biedt ervaringsgerichte leervormen om samen tot diepgaande transformatie te komen.

Kijk hier voor de data of vraag een oefensessie aan.

Social Presencing Theater

E-book over Kalibreren met Lichaamstaal

Wil jij leren zien wat niet gezegd wordt? Met synergologie (lezen en decoderen van lichaamstaal) gaat er een wereld voor je open! Wist jij dat het menselijk lichaam overal ter wereld dezelfde taal spreekt? De non-verbale signalen die ons lichaam geeft bieden een schat aan informatie voor het bereiken van verdieping en verbinding en brengen je dus direct naar de kern van de communicatie.

Het boek is gratis verkrijgbaar op iBooks of op te vragen via onderstaand formulier.

Vraag het e-book nu aan!  Het Oogpunt voor nieuw inzicht

  Sterke punten van Het Oogpunt: Je terugkoppeling van persoonlijke verbeterpunten op basis van het aanwezige niveau en op basis van eerlijkheid. Nazorg; zonder verplichting een belletje, bezoek voor eventuele feedback of hulp. 

  Thei Minten

  Facilitator CNC/Lutece
  Social Presencing Theater

  Meer ZIJN en minder DOEN vergroot jouw impact