De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Teams in Beweging

Het Oogpunt / Diensten / Teams in Beweging
organisatie doelgericht team

Teams in transitie

Teaminterventies met resultaat

Zijn jullie allemaal gedreven en getalenteerde individuen met een ideaal, maar bereiken jullie als team nog niet de impact op de wereld die je graag zou willen? Dan wordt het tijd voor een volgende stap. Doorbreek de patronen die jullie niet langer meer dienen en ontdek samen op een ervaringsgerichte wijze het potentieel wat op jullie ligt te wachten in de samenwerking!

Plan nu een verdiepende dag met frisse inzichten en nieuwe ontdekkingen waarmee je weer verder komt!

Met je team op expeditie

Op expeditie ga je niet zomaar.
Jullie willen echt iets bereiken met elkaar en zijn bereid om het aan te gaan.
Je weet dat investeren in verbinding en (persoonlijk) leiderschap leidt tot effectieve samenwerking en prestaties, die dienend zijn aan het geheel.

In samenwerking met The Leader’s Trail gaan jullie met elkaar naar binnen door naar buiten te gaan. Gezamenlijk leren en groeien. Jullie bepalen in welke richting het gaat, wij faciliteren. Jullie ontwikkeldoelen vormen de basis voor de expeditie. Daarom nemen we de tijd om de vertrekpunten helder te krijgen en het programma daar op af te stemmen.

Neem contact op voor een programma op maat of lees meer over onze expedities

Transformatie in je Organisatie

Heb je alle beproefde methodes al geprobeerd maar leiden bestaande bedrijfskundige oplossingen niet tot het gewenste resultaat? Je organisatie is toe aan de volgende stap om de veranderingen een duurzame transformatie te laten worden. Als je echt de stap wil maken die nodig is voor die werkelijke verandering naar impact, dan wordt het tijd voor een andere aanpak.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

theorie U
Het Oogpunt voor nieuw inzicht

Fijne, toffe vrouw, inspirator, motivator, blij jou ontmoet te hebben. Verbeterteamleider Cloetta

Verbeterteamleider Cloetta

Training Verbeterteamleiders
Het Oogpunt voor nieuw inzicht

Wij hebben tijdens de workshop met ons eigen team een organisatie-opstelling gedaan met "kopjes" op een tafel. Dat gaf veel inzicht in het vraagstuk van een van de collega's.

workshop organisatieopstellingen

Medewerker ROCvA
procesgericht mensgericht

Haal meer uit je team!