De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Het Oogpunt

Het Oogpunt / Het Oogpunt

Het Oogpunt

Over mij

Mijn naam is Judy de Graaff. Ik heb in mijn loopbaan een weg afgelegd om de wijsheid van het hoofd en het lichaam weer met elkaar te verbinden. Als techneut tussen de metaal en machines werd ik gewaardeerd voor mijn intelligentie.

Ik ben daarin aarzelend ruimte gaan geven aan mijn invoelende, hoogsensitieve talenten in een beta-wereld waar gevoelens toch een beetje werden buitengesloten en weggerationaliseerd. Er komt een enorme bron aan informatie vrij als je je lichaam actief betrekt bij je werk. Hierdoor ervaar je de kracht van het verbinden van wijsheid en intelligentie. Door dit te belichamen en hier actief mee te coachen en trainen wil ik mensen inspireren en motiveren om zich te verbinden met hun eigen wijsheid. Ik geloof sterk dat dit leidt tot betere resultaten op zowel persoonlijk als organisatievlak.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende proefsessie.

Judy de Graaff

Werkwijze

De werkwijze van het Oogpunt is in de eerste plaats afgestemd op jouw vraag. Het unieke aan de werkwijze is dat deze aansluit bij wie jij bent en je daarom steeds tot nieuw Inzicht brengt, nieuw Uitzicht biedt en Overzicht schept in de ontwikkeling.

Naast uitgebreide kennis en ervaring over persoonlijke-en organisatieontwikkeling heeft Het Oogpunt een uitgebreid netwerk van autonome professionals in diverse vakgebieden. Ik geloof sterk in de meerwaarde van samenwerking om tot nieuwe oplossingen te komen.

Weten wat ik allemaal kan bieden?

Kijk bij:
– Coaching met Impact
– Impactmaker worden
– Sterke organisaties en teams

Werkwijze

In samenwerking kun je meer bereiken dan je ooit had durven dromen. Daarom werk ik voor diverse opdrachten in co-creatie met andere zelfstandige professionals. Zo blijf ik mezelf en dat wat ik te bieden heb ontwikkelen en verbreed ik mijn eigen perspectieven. Dit zijn de professionals waar ik graag mee samen werk:

TD-logo
Schermafbeelding 2019-07-30 om 21.32.43

'Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.'