De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Het Oogpunt

Het Oogpunt / Het Oogpunt

Het Oogpunt

Over mij

Mijn naam is Judy de Graaff. Ik heb in mijn loopbaan een weg afgelegd om de wijsheid van het hoofd en het lichaam weer met elkaar te verbinden. Als techneut tussen de metaal en machines werd ik gewaardeerd voor mijn intelligentie.

Ik ben daarin aarzelend ruimte gaan geven aan mijn invoelende, hoogsensitieve talenten in een beta-wereld waar gevoelens toch een beetje werden buitengesloten en weggerationaliseerd. Het was een prachtige weg van ontdekking en ontwikkeling waarbij ik Synergologie® ben gaan studeren, een beroepsopleiding met wetenschappelijke basis over het vakgebied van lezen en decoderen van lichaamstaal. Daarnaast heb ik me de laatste 10 jaar ontwikkeld tot Body & Mind Language docent bij het BML instituut en heb ik me bij het Presencing Institute bekwaamd als Social Presencing Facilitator. Al jaren zet ik mijn kennis en ervaringen met embodied leadership in bij persoonlijke-en professionele coaching en organisatie-en teamontwikkeling.

Er komt een enorme bron aan informatie vrij als je je lichaam actief betrekt bij je werk. Hierdoor ervaar je de kracht van het verbinden van wijsheid en intelligentie. Het betekent het vrijkomen van je enorme potentie en het werkelijk kunnen ervaren van wie je in je diepste vezel bedoeld bent te zijn.

Door dit alles te belichamen, te beoefenen en hier actief mee te coachen en trainen wil ik mensen inspireren en motiveren om zich te verbinden met hun eigen wijsheid, hun embodied leadership. Ik ervaar telkens weer dat dit leidt tot betere resultaten op zowel persoonlijk als organisatievlak.

Elkaar ontmoeten?

Portret van Judy de Graaff

Versterking in Samenwerking

In samenwerking kun je meer bereiken dan je ooit had durven dromen. Daarom werk ik voor diverse opdrachten in co-creatie met andere zelfstandige professionals. Zo blijven we elkaar en onszelf ontwikkelen en verbreden we onze perspectieven. Dit zijn de professionals waar ik vanuit mijn diepste waarden graag mee samen werk:

In de wereld waarin we nu leven maakt ons (zelf)leiderschap essentieel verschil. Food for Flow staat voor verhoging van vitaliteit, bewustwording en positieve impact: jouw groei draagt ook bij aan de natuurlijke groei in jouw (werk)omgeving en het welzijn in onze leefwereld als geheel.

Binnen de Vidarte organisatie is al het denken en doen gericht op het ontsluiten van het maximale potentieel van mensen, waardoor werkelijk elk levensdoel bereikbaar wordt. Het inzetten van dit potentieel is de kunst van het leven, zoals dat voor elk individu op een volstrekt eigen manier bedoeld is.

Mensen leren leven, leren samenleven en samenwerken in optima forma, in harmonie met zichzelf en anderen. Dat is de drive van Vidarte. De kunst van het leven: La Vida en El Arte, Vidarte. Communicatie is het instrument bij uitstek waarmee wij ons in de wereld uitdrukken.

Ruimte voor ontwikkeling en zingeving

'Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.'