De Misse 31 5258 JS Berlicum

06 30 98 38 48

Top

Werk aan jezelf in de Open Werkplaats Opstellingen!

Het Oogpunt / Coaching  / Werk aan jezelf in de Open Werkplaats Opstellingen!

Werk aan jezelf in de Open Werkplaats Opstellingen!

Loop jij vast in je leven? Of vraag jij je af hoe jij het geluk en de ontspanning in je leven weer vindt? In de Open Werkplaats Opstellingen wordt met opstellingen actief gewerkt aan jouw eigen thema. Ben jij eigen wijs en heb je behoefte aan ruimte voor zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling? Dan past de Werkplaats helemaal bij jou!

Kijk hier waarom:

De vraag bepaalt de vorm van de opstelling

In de werkplaats werken we met de opstellingsvormen die het best passen bij jouw vraag. Dat is dus niet altijd een familieopstelling. Sommige thema’s vragen om een andere vorm van opstellen, zoals bijvoorbeeld een opstelling van het verlangen  (Franz Ruppert ) of een loopbaanopstelling. Judy de Graaff van Het Oogpunt en Muriel Povel van School of You hebben een zeer ruime ervaring met coaching met opstellingen en weten wat er nodig is voor jouw vraag. Met hun kennis en ervaring van haptonomie en Body en Mind Language Coaching bieden ze de mogelijkheid om de ervaring uit de opstelling direct om te kunnen zetten in concrete actie met direct resultaat in jouw leven.

Uitgebreide mogelijkheden

Je kunt natuurlijk één keer komt proeven bij de Open Werkplaats Opstellingen, maar we bieden een hele reeks avonden inclusief verdiepingszaterdagen. Je stippelt zo je eigen coachingstraject uit en volgt de Open Werkplaats op je eigen tempo. Het is ook mogelijk om één op één een coachingstraject te volgen bij Judy of Muriel of een losse coachingsessie aan te vragen als je verder wilt werken aan je thema.

Kijk in de agenda voor de volgende werkplaats.

Op zoek naar nog meer verdieping? Geef je dan op voor een verdiepingsdag.

Lees in deze case hoe een opstelling kan helpen bij jouw vraag 

Judy de Graaff

Creatief verbetercoach met het talent om te verbinden. Ik geloof dat persoonlijke-en professionele groei begint met een ander Oogpunt en dat kan alleen door samenwerking en met balans tussen Cognitie, Emotie en Actie.